Apartement deasupra
Parcului Carol

Apartamentul are parcul Carol la picioare. Principalul avantaj și, de altfel, motivul achiziționării apartamentului a fost o terasă mare, orientată către parc. Miza proiectului a fost designul graniței dintre casă și terasă și transformarea celei din urmă într-un living „afară” cu scaune, fotolii, covor și canapea.

Frigului_01
Frigului_02
Frigului_03

An:  2016-2017
Activități: Amenajare de interior, Design de mobilier
Stadiu: Realizat
Suprafață: 70 m2 + 70 m2
Colaboratori - producție: Atelier Vast (piese din lemn), Industrial House (piese din metal)
Fotografie: Bogdan Tăut

Apartamentul lui Vlad are o terasă de 70-80 de metri, iar de interior am făcut-o în jurul acestui ax central. Am căutat să facem lucruri care să ajute cât mai mult relația dintre casă și spațiul liber al parcului.

Frigului_04
Frigului_09
Frigului_06
Frigului_07
Frigului_08
Frigului_05

Avantajul aici nu este doar parcul, ci și cerul - uriașul spațiu liber cu care se atinge acest apartament.

Frigului_10_2
Frigului_10_1_
Frigului_10
Frigului_11
Frigului_18
Frigului_19
Frigului_20

Proiectul a presupus designul și execuția majorității obiectelor de mobilier. 

Frigului_21
Frigului_16
Frigului_17
Frigului_12
Frigului_13
Frigului_14

Alte proiecte

faceboook_1
instagramm

Birou de Arhitectură "Alexandru Belenyi"
Str. Theodor Aman 12, Sector 1, București
office@baab.ro
© 2019, BAAB