Apartement deasupra Parcului Carol

Apartamentul are parcul Carol la picioare. Principalul avantaj și, de altfel, motivul achiziționării apartamentului a fost o terasă mare, orientată către parc. Miza proiectului a fost designul graniței dintre casă și terasă și transformarea celei din urmă într-un living „afară” cu scaune, fotolii, covor și canapea.

01_DSC_0719
02_DSC_0735
03_DSC_0739

An:  2016-2017
Activități: Amenajare de interior, Design de mobilier
Stadiu: Realizat
Suprafață: 70 m2 + 70 m2
Colaboratori - producție: Atelier Vast (piese din lemn), Industrial House (piese din metal)
Fotografie: Bogdan Tăut

Proiectul a presupus designul și execuția majorității obiectelor de mobilier și este încă în lucru. Apartamentul lui Vlad are o terasă de 70-80 de metri, iar de interior am făcut-o în jurul acestui ax central. Am căutat să facem lucruri care să ajute cât mai mult relația dintre casă și spațiul liber al parcului.

DSC_0717
06_DSCF9420_1
12_DSC_0828_1
11_DSC_0829_1
04_DSCF9412_1
08_DSC_0798_1
05_DSCF9413_1

Avantajul aici nu este doar parcul, ci și cerul - uriașul spațiu liber cu care se atinge acest apartament.

10_DSC_0825
03_DSCF9406

Alte proiecte

Casa YIProject type

Leonida HubProject type

La MoșieProject type

Villa VamaProject type

Casa CeruluiProject type